23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En ny deltarobot från KUKA kommer att visas på Scanpack.

| Medlemsnyhet | Företag KUKA Nordic AB

KR DELTA – slimmad och effektiv – nischad på miljöer med krav på snabbhet och renhet.

En mångsidig pick och place-robot, skräddarsydd för hygieniskt känsliga miljöer – KR Delta är det senaste i KUKA:s produktkatalog.– Den är helt i rostfritt, upp-fyller alla hygienkrav och kräver minimalt med underhåll. Det gör att det går att maximera drifttiden, säger Micael Amandusson, channel manager på KUKA Nordic.
Robotserien KR Delta är utformad med tanke på miljöer där det är mycket höga krav på hygien. Exempelvis livsmedels-, förpacknings- och läkemedelsindustrin eller de delar av elektronikhantering som har extrema krav på renhet. Kaps-lingsklassen är på IP 67, men axel 4 där gripverktyget är placerat är har kaps-lingsklassen IP69K – vilket tillåter rengöring under högt tryck, hög temperatur och motståndskraft mot kemikalier, säger Micael Amandusson. 
Palletering
För samtliga våra robotar erbjuder vi programvaran KUKA.PalletTech. Utan någon som helst programmeringskunskap kan man konfigurera sin palleterings applikation. Mjukvaran skapar robotprogram och applikation åt dig! Dessutom extra flexibelt eftersom det tillåter en recepthantering med fritt antal pallete-ringsmönster beroende på produkt – enbart genom konfigurering.
Oavsett om du är integratör eller slutkund sätter vi användbarhet och enkelhet i fokus. För att demostrera detta ser vi fram emot att få ses på Scanpack, nya som gamla kunder, säger Micael Amandusson.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KUKA Nordic AB

A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Bilder och video

KUKA Nordic på SCANPACK

Sänd till en kollega

0.11