23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Live Webinar: Nästa generations hjullagerfett

| Medlemsnyhet | Företag Klüber Lubrication Nordic

Med nästa generation av vårt specialsmörjmedel för ditt hjullager kommer du att ligga steget före. Vi presenterar den nya produkten för dig i vårt live webinar "Nästa generations hjullagerfett" den 6 oktober kl 14-15.

Vad kan du förvänta dig?

Hjullager på godsvagnar ställer höga krav på det smörjmedel som används. Smörjbarheten måste säkerställas på ett tillförlitligt sätt över ett brett temperaturområde, såväl som vid variabla hastigheter och vibrationer och även vid längre stillastående faser och längre användningsperioder. Dessutom kan användningen av ett icke-certifierat smörjmedel få avsevärda konsekvenser om en olycka skulle vara framme.

Lär känna vårt nya helsyntetiska hjullagerfett. Certifierad enligt DIN EN 12081 och DIN EN 12082 och tillgängligt över hela världen!

Under detta webinar kommer våra experter att förklara hur Klüber Lubrication avsevärt kan öka dina underhållsintervaller på hjullager.

Tack vare det nya, innovativa produktkonceptet, som redan har prövats och testats i många år, kan de totala kostnaderna reduceras avsevärt. 

Ta chansen att ställa dina frågor i frågestunden och utbyta idéer med våra experter.

Läs mer och registrera dig här!

Medlemsnyhet

Företag
Klüber Lubrication Nordic

Vasagatan 36 2Tr
111 20 Stockholm
Sverige
Klüber Lubrication Nordic

Sänd till en kollega

0.078