23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Möt ebm-papst på Subcontractor-mässan

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

ebm-papst´s marknadsledande sortiment sträcker sig från små kompaktfläktar till stora axial- och radialfläktar samt elmotorer och drivenheter och på mässan Subcontractor ser man fram emot att visa de allra senaste innovationerna.

ebm-papst är ett världsledande företag som utvecklar, tillverkar och säljer energieffektiva fläktar, elmotorer och drivenheter.

Under tre effektiva dagar, 15-17 november pågår Subcontractor på Elmiamässan i Jönköping. ebm-papst´s marknadsledande sortiment sträcker sig från små kompaktfläktar till stora axial- och radialfläktar samt elmotorer och drivenheter och på mässan Subcontractor ser man fram emot att visa de allra senaste innovationerna.

En av nyheterna i montern är en helt ny generation motorer. Den nya, så kallade 60-motorn, används till bland annat mindre värmeväxlare, i frånluftsvärmepumpar, kylning av automation med mera.

En annan smart produkt som visas upp på mässan är en lösning som ytterligare reducerar stomljud vid installationer av större fläktar i aggregat eller tryckkammare. ebm-papst fläkt detekterar resonansfrekvenser i installationen med hjälp av en inbyggd sensor. Den automatiska resonansdetekteringen mäter mekaniska vibrationer och kan även känna av kritiska resonanspunkter. Användbart för all typ av luftbehandlingsutrustning, som ventilering eller värmeväxlare, eftersom det förhindrar stomljud och ökar livslängden på produkterna.

Läs mer och registrera dig för en kostnadsfri entrébiljett till mässan HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.078