23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stor efterfrågan efter kundspecifika uppsättningar

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Tätningsspecialisten Carsten Holm A/S har de senaste åren upplevt stor efterfrågan efter kundspecifika uppsättningar. Kunderna har definitivt upptäckt de uppenbara fördelarna med att få delarna levererade i form av en unik, anpassad uppsättning.

Av Karina Davids - kdmarketingsupport.dk  
Allt fler av våra service- och underhållskunder föredrar att ha egna, unika uppsättningar. En uppsättning utgörs av en rad packningsdelar som passar en specifik tillämpning. - Vi upplever att kunderna lägger ner mycket tid innan de är redo att beställa de enskilda delarna var och en för sig, och ändå riskerar de att göra felaktiga beställningar. De kan spara tid och pengar på att i stället få packningerna samlade i en komplett, färdig uppsättning. På så sätt kan de alltid få rätt uppsättning, och det går enkelt och snabbt att beställa den, säger försäljningschef på Carsten Holm A/S, Michael Jacques Lauritsen.

En myriad kombinationsalternativ
En satsuppsättning från Carsten Holm A/S kan monteras på en mängd olika sätt med hänsyn till produktsammansättning, material, mått och antal delar. Det är kundens önskemål och behov som avgör hur uppsättningen sätts samman. Den kan till exempel bestå av följande enskilda delar:


Vi gör det enkelt för dig
När vi har hittat rätt komposition som bäst matchar den ursprungliga uppsättningen eller till och med överträffar den, ser vi till att skapa innehållslista, referensnummer och ett unikt artikelnummer så att våra kunder alltid enkelt och snabbt kan beställa samma uppsättning nästa gång.

Vill du att vi ska hjälpa även dig att spara tid när du ska beställa packningar? Då är det bara att kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55 eller på mail. Du är också välkommen att hitta ytterligare information på vår hemsida.

Om Carsten Holm A/S
Företaget grundades av Carsten Holm i 1979.  Idag har det familjeägda företaget övertagits av andra generationen.


Carsten Holm A/S är ISO 9001:2015-certifierad. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialuppsättningar för alla grenar av den danska och internationella industrin.
Företaget har för närvarande 38 anställda i Danmark och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou, Kina.

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Sänd till en kollega

0.063