23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ISO 9001:2015 revision utan avvikelser hos OTV Plast

| Medlemsnyhet | Företag OTV Plast A/S

På OTV Plast är vi glada över att vi idag har genomgått ISO 9001:2015 uppföljningsrevision utan att identifiera avvikelser.

På bilden är revisor Lars Rygaard från Intertek i färd med revision av OTV Plasts nya systemansvariga Jakob Vestergaard, produktionschef Martin Marwaa samt vd Henrik Jylov.

Även om det är flera år sedan vi blev ISO-certifierade enligt kvalitetsledningssystemet ISO-9001, är det fortfarande ett viktigt verktyg för oss.

På OTV Plast tillverkar vi över 1 000 olika plastartiklar varje månad, vilket ställer stora krav på våra interna rutinerna. Speciellt viktigt är det att uppfylla våra målsättningar gällande kvalitet, snabba svarstider, leverans till överenskommen tid och kort leveranstid. Här spelar de ISO 9001-godkända procedurerna en avgörande roll.

Den dialog som skapas under revisionsprocessen bidrar till en skärpning av processerna och uppgradering av företagets kompetenser, vilket i sin tur bidrar till ökad effektivitet. Samtidigt ser vi en stigande efterfrågan på kvalitetsdokumentation från våra kunder, och därför är vi glada över detta certifikat.

Medlemsnyhet

Företag
OTV Plast A/S

Søndergade 115
6600 Vejen
Danmark
OTV Plast A/S

Sänd till en kollega

0.078