23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ishida lanserar ny multiheadvåg - "Det bästa har blivit ännu bättre!"

| Medlemsnyhet | Företag Multivac

Ishida Europe lanserar en ny högteknologisk multiheadvåg, med ännu högre hastigheter, förbättrat användar-gränssnitt, ultra-effektiv drift och exceptionell pålitlighet även i de tuffaste fabriksmiljöer.

Ishida CCW-RV, som den nya modellen kallas, levererar högst möjliga noggrannhet i segmentet. Förutom att den konsekvent väger så exakt att andelen giveaway praktiskt taget är noll, är den cirka 15% snabbare än sin föregångare, genom en mer sensitiv matartratten vilket ger ett betydligt snabbare och smidigare produktflöde.

Ett förbättrat användargränssnitt inkluderar en ultrasnabb pekskärm och säkerställer snabbare och enklare hantering. CCW-RV kan fjärrstyras trådlöst, t ex med androider och smartphones. Man har även förbättrat sä-kerhetsfunktionerna, bl a med fingeravtrycksidentifiering.

Den IP67-klassade hygieniska designen innebär bland annat självdränerande matartrattar med sex graders lut-ning och en självdränerande huvuddel med nio graders lutning, vilket minimerar bakterieansamlingar och möjliggör snabbare och enklare rengöring för att maximera drifttiden.

Power Management System, PMS; har tre energisparlägen (hel-, halv-och Eco), beroende på driftsförhållande-na. Detta bidrar till en 20% lägre strömförbrukning, jämfört med den föregående marknadsledande Ishida R-serien. Systemet innebär ytterligare effektivitet och kostnadsbesparingar för producenten.

CCW-RV Ishida har givetvis kvar Ishidas legendariska hållbarhet och tillförlitlighet och sin robusta konstruktion som gör att vågen fungerar tillförlitligt även i de mest krävande miljöer.

"Med RV har vi fokuserat på de fördelar som tillför mest värde till våra kunders applikationer," säger Steve Jo-nes, Ishida Europes chef för Product Group Marketing. "Med ett enklare upplägg, högre produktionshastighet, snabbare rengöring och förbättrad hållbarhet, maximerar vi kundens produktionstid och produktgenomström-ning i kombination med lägre energiförbrukning, minskade driftskostnader och ytterligare förbättrad ROI.
"Med Ishidas beprövade noggrannhet och tillförlitlighet har vi lyckats göra det bästa ännu bättre."


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Multivac

Porfyrvägen 21
224 78 Lund
Sverige
Multivac

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094