23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Agaria's Produktprogram

| Medlemsnyhet | Företag Agaria AB

Vi presenterar ny teknik för: • Partiell rengöring/avfettning. • Sammanfogning/svetsutrustningar för plast. • Förbehandling/treating av plast och metall.

CO2-snö direkt från tub!
Att rengöra med CO2-snö ger en kombination av mekanisk, termisk och kemisk effekt, ej att förväxla med CO2-blästring med ispellets av koldioxid. Det unika med att använda CO2-snö som media är att man utgår från flytande CO2 som trycks genom ett munstycke och övergår i kristallform. Strålen styrs med ett ringformigt tryckluftsflöde.

Laserrengöring
Genom korta pulser avlägsnas täckskikt såsom lack, olja eller andra beläggningar.
• Precisionsborttagning av färg
• Förbehandling före limning eller lackeringsprocesser
• Skiktet bränns bort.

Potentialfri atmosfärsplasma
Kall plasmaproduktion, potentialfri (dvs. kan användas på elektronik), högeffektiv, skonsam förbehandling passar för plast, metal & övr. material effektiv rengöring och ytaktivering samt minskar damm och statisk elektricitet drivs med vanlig tryckluft.

Plasmautrustning
Ytaktivering/treating för bättre vätning av 3D-formade plast- och metalldetaljer samt även för avfettning, rengöring, beläggning och polymerisering.

Koronautrustning
Ytaktivering/treating av detaljer, folier, textiler, laminat, skivor, slang, kablar och trä före limning, tryckning, märkning eller annan beläggning.

Ultraljudsvetsar för plast
För snabbt och effektiv svetsning av framför allt formsprutat gods men även utrustningar för skärning av väv, folier och film. Alla typer från lösa UL-enheter, handenheter, bordsmaskiner till kompletta system med hantering.

Varmluftsnitning av plast
Varmluftsnitning för mekanisk sammansättning av plastdetalj mot annat material. Genom beröringsfri uppvärmning av plastdetaljen minimeras risken för trådar, flagor eller dammpartiklar i jämförelse med andra svetsmetoder. Processen är stabil och driftsäker.

Plastsvetsutrustningar
Sammanfogning av stora termoplast-detaljer, även med komplicerad geometri.
Svetsmetoder såsom:
Värme/spegel
Varmgas
Rotation
Varmluft
Laser
Induktion


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Agaria AB

Sågvägen 7
184 40 Åkersberga
Sverige
Agaria AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094