23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Dags att registrera för Nordic Organic Food Fair

Den 26-27 oktober 2014 är det dags för andra upplagan av den ekologiska mässan Nordic Organic Food Fair (NOFF) i Malmö, och nu kan du som vill besöka mässan gå in och registrera dig för en gratis entré.

Även i år kommer Kiwa att medverka, som samarbetspartner och utställare på mässan. KRAV är också partner och kommer att ha en paviljong där mindre KRAV-certifierade företag får ställa ut.

Nordic Organic Food Fair är den naturliga mötesplatsen för inköpare, grossister och distributörer av ekologiska livsmedel. Såväl svenska som internationella företag kommer att delta. NOFF är en fackmässa för ekologiskt, men även Fairtrade, Fritt-från och bland annat Närproducerat kommer att finnas på mässan.

Förra året, som var första gången Nordic Organic Food Fair hölls, blev det en succé. Mässan hölls samtidigt som Natural products Scandinavia och lockade över 3 000 besökare från 67 länder och 270 utställare från 34 länder. Över 90 procent av utställarna träffade nya kunder.

Även i år väntas ett stort deltagande av såväl svenska som internationella aktörer – och nu utökas mässan och blir större än 2013. Så tag chansen att delta som utställare eller som besökare på NOFF.

Nu kan du redan registrera dig för mässan
På mässans http://www.nordicorganicexpo.com/home-sweden/ kan du som vill besöka mässan registrera dig och få gratis entré.

Vill du delta som utställare eller veta mer om mässan?
Kontakta Lasse Larsson på Nordic Manager, Nordic Organic Food Fair
Tel: 0702 -61170
llarsson@divcom.co.uk

Mer info på hemsidan: www.nordicorganicexpo.com

Kiwa kommer att finnas i monter A09 – välkommen att träffa oss där!

Kiwa Certification AB
Råsundavägen 12
169 67 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5565653358

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.079