23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nyanställningar trots dystra tider

Lesjöfors fabrik i värmländska Lesjöfors levererar fjädrar till ett flertal områden som fortsatt har en stabil till växande efterfrågan. Den goda efterfrågan medför att Lesjöforsfabriken nyanställer 18 personer.

Ett ökat behov av reservdelar för bilar samt en fortsatt stabil efterfrågan inom kraftindustrin är den största förklaringen till uppgången för Lesjöfors Fjädrar i Värmland. För att klara den planerade produktionsökningen har antalet tillfälligt anställda ökat med 18 personer.

Sortimentet av fjädrar för eftermarknad till bilar är brett och täcker i stort sett alla bilmodeller som finns i Europa. Leveranser sker till ett 50-tal marknader och exportandelen är mycket hög.

Trygg leverantör
Bredden i sortimentet i kombination med att Lesjöfors har verksamhet i flertalet branscher och marknader, gör att företaget är mindre känsligt för konjunktursvängningar.
- Trots den krissituation näringslivet befinner sig i, står Lesjöforskoncernen stark. Våra kunder kan känna den största tillförsikt med Lesjöfors som leverantör, säger Kjell-Arne Lindbäck, koncernchef för Lesjöfors.

Se inslag från Värmlandsnytt den 10 mars. Inslaget börjar 2 minuter och 33 sekunder in i programmet.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Sänd till en kollega

0.047