23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Förstärkning av teknisk support för industrigasfjädrar

En specialist inriktad på applikationsberäkningar och allmän teknisk rådgivning för gasfjädrar har rekryterats av Lesjöfors Gas & Stock Springs i Stockholm. Greg Lehmans specialkunskaper kommer att effektivisera kundsupporten och interna processer.

- Greg Lehman är vår nya dedikerade kontakt inom teknisk support för våra gasfjädrar inom industrin. Detta kommer att vara till stor hjälp för våra kunder, men även internt mot säljbolag och distributörer, säger Anders Parmbro, produktområdesansvarig för industrigasfjädrar.

Tekniska specifikationer i 3D CAD
En viktig del av Gregs arbete blir att ta fram tekniskt underlag för Lesjöfors gasfjädrar, vilket från och med oktober 2010 görs i Stockholm.
- För detta ändamål har vi byggt upp en helt ny 3D CAD-service från grunden där vi tar fram offertunderlag och projektritningar till våra kunder, men även komplett tillverkningsunderlag till våra fabriker, säger Greg Lehman.

Välmeriterad bakgrund
- Gregs bakgrund inom hydraulik och CAD har varit viktiga erfarenheter för att kunna bygga upp denna professionella tekniska support som kommer att ge mervärde till våra slutkunder och effektivisera våra interna processer. Det är ett mycket välkommet tillskott och komplement till vår organisation, avslutar Anders Parmbro.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Sänd till en kollega

0.062