23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny Regionchef på Nomo

Christopher Nygren efterträder Petra Isaksson som Regionchef för Region Nord. Petra går vidare som VD för systerbolaget AxFlow.

Christopher har varit anställd på Nomo sedan 2007, initialt som säljare inom OEM-segmentet i Mellansverige. Sedan 2010 har Christopher avancerat till specialist inom stål- och metallindustrin och key account manager för fler av Nordens största stålproducenter, med många stora specialprojekt och större avtal.

Region Nord består av säljteamet på huvudkontoret i Täby med sju säljare och kundsupport, kontor och butiker i Avesta och Borlänge med fem respektive tre säljare samt en säljare i nordligaste Sverige och en specialistsäljare inom pappers- och massaindustrin.

Christopher säger: - Jag ser framemot de utmaningar som nu står framför mig i min roll som regionchef, och möjligheten att växa både affärsmässigt och som person.

Curt O. Carlsson, VD på Nomo tillägger: - Christopher har visat sig vara en skicklig säljare med en stor förmåga att skapa mycket goda relationer. Vi är övertygade att vi kommer att fortsätta den starka utveckling vi har haft med Petra och även stärka den ytterligare.
Vi önskar Petra all lycka i hennes nya utmaningar som VD för vårt systerföretag AxFlow.


Om Nomo Kullager AB
Vi har Nordens bredaste sortiment av kullager och rullager!
Nomo Kullager AB har sitt ursprung i Svenska Maskiner och Motorer, som grundades 1948. 1949 ändrades namnet till Nordisk Maskin- och Motorindustri. Arbetet med motorer och hydraulik fick lämna utrymme för kullager, som med åren blivit en allt mer betydande produkt i företaget. Därför ändrades namnet 1969 till Nomo Kullager AB.
Idag har företaget drygt 100 personer anställda och en omsättning på ca 425 miljoner sek.
Vi finns i Stockholm/Täby, Göteborg, Malmö, Avesta, Borlänge i Smörum i Danmark samt Björneborg, Helsingfors, Åbo, Forssa och Uleåborg i Finland. Huvudkontoret ligger i Täby, där har vi också vårt centrallager med tusentals artiklar, färdiga för leverans. Vår tekniskt kunniga personal kan hjälpa till med rådgivning och val av rätt lager, tätningar och transmission.
I vårt sortiment finns kullager, rullager, glidlager, linjärskenor, lagerhus, tätningar, transmissioner, elmotorer, växellådor, transportband, pneumatik, ledlager, länkhuvuden, miniatyrlager, bussningar och mycket mycket mer.
Nomo jobbar med ett 70-tal olika tillverkare inom premium brands.
Vi ökar konkurrenskraften för Nordisk industri!

Nomo tillhör AxIndustries AB som är en del av Axel Johnson International AB. Axel Johnson gruppen omsätter 59 miljarder SEK. Tillsammans är vi över 17 000 anställda och vi möter 1 miljon kunder varje dag. Ägare är Antonia Ax:son Johnson med familj som framgångsrikt driver familjeföretaget i femte generationen, bolaget startades 1873 och är idag en global koncern. Ledstjärnan för våra ägare är hållbart företagande, en starkt bidragande faktor till att vi är där vi är idag. För att citera vad vi som grupp står för: "We are on a mission to improve the profitability and productivity of our customers".

www.nomo.se
www.axflow.com/sv/sv
www.axindustries.se

Nomo Kullager AB
Box 510 , Gribbylundsvägen 2
183 25 Täby
Täby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563087641

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031