23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kiwa nysatsar inom Kylutbildningar

Kiwa Swedcert tar nu tagit ett rejält kliv framåt inom kylområdet med stora satsningar på helt ny utrusning och nya lokaler för kurserna inom kyla och värme.

- Vår kursverksamhet inom kyla har hög nivå och vi kände att det var dags att ta nästa steg för att möta framtida utmaningar och nya krav från INCERT, säger Marco van Brink, affärsområdeschef på Kiwa Swedcert. Nu har vi fått nya kurslokaler med nya aggregat och ny serviceutrusning. Vår utrustning är mobilt anpassad, vilket innebär att vi även kan erbjuda komplett och godkänd utbildning med examinering, som vi genomför på uppdrag av INCERT på alla orter.

Bengt Karlsson, som är kursansvarig på Kiwa Swedcerts kylutbildningar, håller med om att detta känns som en riktig satsning.

- Ja, jag är verkligen glad att vi nu kan erbjuda toppkvalitet och ”det senaste” med denna nya kylutrustningen på alla våra kurser. Detta hoppas vi får positivt gensvar hos alla som behöver dessa kunskaper. De nya kraven från INCERT innebär en förbättring nu när vi är i mål, säger Bengt Karlsson nöjt.

Kiwa Swedcert erbjuder sedan länge kurser och examinationer inom praktisk kylteknik, för exempelvis kyltekniker och certifierade arbetsledare på bilverkstäder. Personer med mindre erfarenhet inom kylområdet, såväl som yrkesverksamma inom exempelvis läckagekontroll, återvinning eller installation, är välkomna till våra kurser. Vi är också ett praktiskt examinationscentra och i samband med kurserna erbjuder vi examineringsprov, på uppdrag av INCERT.

Kiwas praktiska kylutbildningar genomförs i Karlskrona. Övriga orter för teoretiskt omprov och praktisk kurs för bilverkstäder är Jönköping och Kristianstad, men kan på beställning även erbjudas på annan ort, enligt offert.
Läs gärna mer om våra kylkurser hösten 2013 och våren 2014 – här

Mer info?

Välkommen att kontakta Hanna Karlsson, Kiwa Swedcert Karlskrona
hanna.karlsson@kiwa.se
Tel 0455-30 56 08

Kiwa Certification AB
Råsundavägen 12
169 67 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5565653358

Sänd till en kollega

0.033