23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mats Blåder ny vd för Lesjöfors Fjädrar

Lesjöfors Fjädrar i värmländska Lesjöfors får en ny vd. Mats Blåder tillträder den 1 mars 2014 och efterträder Björn Persson som går i pension.

Mats Blåder kommer närmast från en tjänst som teknisk chef på Scana Steel i Björneborg. Han har också stor erfarenhet av ledande befattningar inom produktionsområdet. I sin roll som teknisk chef har Mats mycket erfarenhet från tekniskt säljarbete.
- Mats kommer att tillföra mycket kompetens och energi och vi önskar honom varmt välkommen till Lesjöforsgruppen och Lesjöfors Fjädrar AB, säger Kjell-Arne Lindbäck, koncernchef för Lesjöfors.

Mats Blåder är 49 år och bor i Filipstad med sambo och 4 barn. Han är utbildad bergskoleingenjör med teknologie kandidatexamen i materialteknik.
- Jag ser fram emot att leda ett företag med kompetenta och engagerade medarbetare som levererar efterfrågade produkter med erkänt hög kvalitet. Tillsammans med våra långsiktiga ägare som ständigt investerar för att vi ska vara konkurrenskraftiga, ser jag att vi har en mycket ljus framtid, säger Mats Blåder.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031