23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KUKA Nordic på Trä&Teknik i Göteborg 2-5 September

Med individuella automationslösningar är robotar anpassade till de särskilda behov som kunder kräver i trä-och möbelindustrin.

KUKA robotar har med sitt styrsystem KRC 4 blivit marknadens mest öppna och tillgängliga. Kunderna kan nu välja att styra och programmera KUKAs robotar direkt i ett PLC. (Siemens, Rockwell, Beckhoff, Codesys).

KUKA har även en full integration med Sinumerik vilket gör att operatören kan programmera roboten direkt i Sinumerikstyrsystemet.

Det ger en mycket smidig integration för systeminteriörer och maskinbyggare. Slutkunderna och operatörerna har då också möjlighet att styra/kontrollera sin linje eller maskin via en eller flera operatörspaneler. Detta medför en ökad tillgänglighet och därigenom en effektiviserad produktion.

Med mjukvaran KUKA.CNC går det att programmera sin robot med NC-kod via Sinumerik. Säkerheten är integrerad via fältbussen.

Visionsystem är helt integrerat i robotstyrsystemet. Vill man kommunicera med robotstyrsystemet via andra protokoll som OPC eller format XML etc är det möjligt. Ett helt integrerat operatörsgränssnitt i robotpendanten, medför att man kan köra softplc eller något av Kukas alla andra mjukvarupaket som är utvecklade för olika branscher och kunder.

-”Nu sätter vi på Kuka en helt ny standard för hur en robot kan samverka med maskiner, styrsystem, datorer och människor” säger Joachim Lorentsson, nordisk försäjlningschef på KUKA Nordic AB.

KUKA bjuder partners, gamla, samt nya kunder hjärtligt välkommen till Göteborg för ett snack och att tillsammans hitta gemensamma fördelar på en allt mer konkurrensutsatt produktionsmarknad.

Free tickets >>

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Sänd till en kollega

0.064