23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lesjöfors gasar på tillverkningen av ventilfjädrar för motorer

Lesjöfors storsatsar för att växla upp utbudet av specialiserade, högkvalitativa ventilfjädrar för motorsporten. Med snabbhet i leveranstider och kompetens i servicedepån är företaget redo att inta pole position i ännu en starkt nischad bransch.

Lesjöfors är välkänt för sina högkvalitativa, specialdesignade fjädrar som används i vitt skilda produkter i många olika branscher. Nu är siktet inställt på att växa inom segmentet ventilfjädrar till motorer. Ventilfjädern har en kritisk funktion för att optimera bilmotorns prestanda. Tack vare ett flerårigt, mycket gott samarbete med olika företag inom racing har Lesjöfors valt att utveckla det framgångsrika konceptet ytterligare.

Need for speed
Lesjöfors kan nu erbjuda tillverkning av skräddarsydda ventilfjädrar med mycket korta leveranstider, även i små volymer ned till några tiotal. Under optimala förutsättningar ska ventilfjädrar kunna tillverkas med kundunikt artikelnummer och levereras inom två veckor. All tillverkning sker i fabriken i Hudene.
- Allt vi behöver ifrån dig som kund är ett prov på din nuvarande fjäder. Skicka en fjäder till oss för uppmätning så tillverkar vi efter ditt prov. Har du specifika önskemål för att få annan prestanda på motorn hjälper vi dig beräkna en fjäder utifrån dina krav och önskemål, säger Niklas Movitz, Key Account Manager på Lesjöfors Industrifjädrar.

Det är givetvis även möjligt att beräkna och tillverka en fjäder utifrån önskade livslängdskrav.

Produktanpassad förpackning
Då ventilfjädrar tillverkas i ett mycket lättkorroderande material har förpackningen stor betydelse för att motverka rostangrepp. Därför har en förpackning tagits fram som skyddar fjädrarna och är mer miljövänlig då inoljning av fjädern inte behövs.

Adress och kontaktuppgifter
Skicka ett exemplar av din ventilfjäder till:
Lesjöfors Industrifjädrar AB
Hudene
524 92 Herrljunga
Märk förpackningen: Försäljning valve springs

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.
Telefon: 0513-22 000
E-post: valvespring.hja@lesjoforsab.com

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031