23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Better Packaging på Scanpack

MULTIVAC AB ställer ut på Scanpack 2015, i monter B 04:42, precis som vid tidigare mässor. Montern kommer dock att ha ett annorlunda fokus än tidigare mässor.

Pether Hall, försäljningschef på MULTIVAC AB, menar att enbart maskiner egentligen inte visar vad MULTIVAC kan bistå med i förpackningsprocessen: ”Givetvis är maskinens funktioner viktiga, men det är ju själva förpackningen och dess fördelar som våra kunder är ute efter i första hand.”

I år väljer därför MULTIVAC att visa ett urval av maskiner i kombination med intressanta förpackningar och stora skärmar där vi kan visa hela produktsortimentet från små stand-alone-enheter till komplexa linjelösningar. Detta kompletteras med förpackningsprover, film, Mylar Cook-tillagade smakprover och produktspecialister med unik kompetens på plats. Detta ger en bättre helhetsbild av vad MULTIVAC står för idag.

En high-light på mässan är R105 MultiFreshTM för vakuum-skinförpackningar. Möjligheten att göra djupdragna skinförpackningar, med formdjup på 50 mm, och en produkthöjd på drygt 90 mm över förpackningens kant är unik.

Man visar också den minsta djupdragaren i sortimentet; R 081, en instegsmaskin som trots sin behändiga storlek erbjuder snabba formatbyten, kan hantera såväl styv som flexibel film, och är anpassad för kalibrering och validering.

T600 L är en kompakt trågmaskin med en installationsyta på bara 2900 x 1150 mm som ändå är anpassad för linjeintegration. Givetvis är den utrustad med MULTIVAC Hygienic DesignTM, och klarar dessutom formatbyten inkl. uppvärmning på mindre än 15 minuter.

Märknings- och etiketteringslösningar representeras av L 310 med många konfigurerings-
alternativ, enkel drift och hög dispenseringshastighet.

Den automatiserade skivningslinjen består av en Weber Slicer CCS 405, en SmartPicker och en LED-Scanner CPS200. Linjen är ett prov på en flexibel och ekonomisk investering med en kompakt pick-and-place robot. Med jämna mellanrum under dagarna körs linjen för att i praktiken visa hur skivningen fungerar. Som komplement till detta, finns formpressningsspecialisten Hoegger från Schweiz på plats.

Mylar Cook, ett material som tillåter förpackningen att tillagas hel och obruten i ugn och ändå får stekyta, samtidigt som näring, smak och safter bevaras, förevisas i eget kök med möjlighet till smak-provning under alla dagarna.

Välkommen till Better Packaging!

Multivac
Porfyrvägen 21
224 78 Lund
Lunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE8024610092

Kontaktperson

BB
Benedikte Bendix-Poulsen
Marknadsansvarig
+46 311724 benedikte.bendix-poulsen@multivac.se

Sänd till en kollega

0.047