23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Flogas är ISO-certifierade

| Medlemsnyhet | Företag Flogas Sverige AB

Flogas har sedan starten av företaget i Skandinavien haft tydliga miljö- och kvalitetsmål. ISO-certifieringen är ett viktigt steg för att bibehålla vår ledande position på marknaden.

Certifieringen är något som företaget har arbetat aktivt med de senaste sex månaderna. I juni slutfördes arbetet och Flogas är nu ISO-certifierade för både ISO9001 och ISO14001 i både Sverige och Norge.

ISO-certifiering har involverat hela företaget och alla anställda har genomgått miljöutbildning. Certifieringsrevisionen genomfördes av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Tack vare ISO-certifieringen kommer Flogas att kunna arbeta ännu mer strukturerat i sitt kvalitetsarbete för att säkerställa långsiktiga förbättringar.

"Det har varit spännande att få arbeta med denna ISO-certifiering, tillsammans med Bernt Nyström i DMK Miljö- och kvalitetskonsult AB. Flogas hade sedan tidigare ett ledningssystem för säkerhet och järnvägsverksamhet som nu kompletteras med ett system för kvalitet och miljö ", säger Martin Bergström som är driftschef och kvalitetsansvarig i Flogas.

Medlemsnyhet

Företag
Flogas Sverige AB

Brännkyrkagatan 63
118 22 Stockholm
Sverige
Flogas Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078