23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

6.000 3D ritningar på rördelar!

| Medlemsnyhet | Företag Dacapo Stainless AB

Återigen är Dacapo först i den rostfria stålbranschen, denna gången handlar det om att kunna ladda ner 3D ritningar på rördelar.

Vi på Dacapo är stolta över att från och med den 23 November kan Dacapo´s kunder ladda ner 6.000 måttbestämda 3D ritningar av gängrördelar, svetsrördelar, livsmedelsrördelar, flänsar och ventiler på Dacapos webshop.

Lättare vardag - för dig
Det ska vara enkelt att göra affärer med Dacapo, och alla nya implementeringar gör vi för våra kunder. Vi för en tät dialog med våra kunder vilket gör att vi förstår vad som kan underlätta i deras interna processer.
Det är där 3D ritningarna kommer in i bilden, efter en kundundersökning påbörjade vi för ca 8 månader sedan en process med att göra måttbestämda 3D ritningar och kan nu erbjuda 6.000 3D ritningar i filformaten Step, Inventor och Iges. Ritningarna kan laddas ner och användas i eget ritprogram och designprocessen kan påbörjas direkt utan att man först själv ska teckna rördelen.

Prenumeration ger enkel nedladdning
Vill du ha möjlighet att kunna ladda ner alla Dacapo´s 3D ritningar, kontakta närmsta försäljningskontor så berättar vi mer om vårt prenumerations-upplägg.

http://webshop.dacapo.com

Medlemsnyhet

Företag
Dacapo Stainless AB

Hanögatan 11
211 24 MALMÖ
Sverige
Dacapo Stainless AB

Sänd till en kollega

0.078