Seminarium på Ängavallen 21 april - När kraven är högre än kraven!
Jarvis bjuder in till årets seminarium med ämnet "När kraven är högre än kraven". Kom och mingla med oss och branschens experter i matsäkerhet, hygien och kvalitet den 21 april på Ängavallen.
09:00 FRUKOST
09:30 Erwin Heurmann, ägare till Kuziba, pratar om vad som händer på marknaden just nu kring förslutning
10:30 Tommy Kryger Jensen, Area Manager för Jarvis Danmark o Norge, pratar om ångrengöring
11:00 Pascal Saget, ägare till La Parmentiere, presenterar vad som händer på marknaden kring bioprodukter
12:00 LUNCH
13:00 DMRI, Danish Meat Research Institute, pratar om hygien och framförallt deras nya maskinlösningar
14:00 Rolf Axel Nordström, ägare till Ängavallen, presenterar företaget
14:30 KAFFE
15:00 Rundtur på Ängavallen för de som vill
Anmäl dig och dina kollegor (max 4 per företag) till ola@jarvis.se senast 21 mars.
Välkommen!
Seminariet är kostnadsfritt, men vid uteblivande debiteras 595 kr/person.