23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En ny deltarobot från KUKA kommer att visas på Scanpack.

KR DELTA – slimmad och effektiv – nischad på miljöer med krav på snabbhet och renhet.

En mångsidig pick och place-robot, skräddarsydd för hygieniskt känsliga miljöer – KR Delta är det senaste i KUKA:s produktkatalog.– Den är helt i rostfritt, upp-fyller alla hygienkrav och kräver minimalt med underhåll. Det gör att det går att maximera drifttiden, säger Micael Amandusson, channel manager på KUKA Nordic.
Robotserien KR Delta är utformad med tanke på miljöer där det är mycket höga krav på hygien. Exempelvis livsmedels-, förpacknings- och läkemedelsindustrin eller de delar av elektronikhantering som har extrema krav på renhet. Kaps-lingsklassen är på IP 67, men axel 4 där gripverktyget är placerat är har kaps-lingsklassen IP69K – vilket tillåter rengöring under högt tryck, hög temperatur och motståndskraft mot kemikalier, säger Micael Amandusson. 
Palletering
För samtliga våra robotar erbjuder vi programvaran KUKA.PalletTech. Utan någon som helst programmeringskunskap kan man konfigurera sin palleterings applikation. Mjukvaran skapar robotprogram och applikation åt dig! Dessutom extra flexibelt eftersom det tillåter en recepthantering med fritt antal pallete-ringsmönster beroende på produkt – enbart genom konfigurering.
Oavsett om du är integratör eller slutkund sätter vi användbarhet och enkelhet i fokus. För att demostrera detta ser vi fram emot att få ses på Scanpack, nya som gamla kunder, säger Micael Amandusson.

 

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Sänd till en kollega

0.031