23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bürkert automatiserar metallindustrin

Högre kvalitet och lika bra resultat varje gång, samtidigt som du sparar tid, gas och pengar. Här berättar vi varför Bürkerts digitala och automatiserade massflödesregulatorer är det självklara valet när du tar steget in i framtiden.

Att verka inom stålindustrin är komplext. Smältbehandlingen måste vara exakt för att stålkvalitén ska bli den rätta, och att reglera gasflöden har historiskt varit ett arbete som varit komplext, tidskrävande och oberäkneligt.

I dag finns dock en lösning som vänder den gamla verkligheten upp och ner, och i stället gör smältbehandlingen enkel, effektiv och pålitlig. Med Bürkerts massflödesregulatorer kan verksamheten på ett långsiktigt hållbart sätt reglera inerta gaser effektivt och exakt.

– Redan från den första dagen kan verksamheten börja producera mer per dygn. Vi har till exempel en kund som snabbt ökade sin produktion med 30 procent, samtidigt som de fick en avsevärt säkrare process. Vi är övertygade om att det här är framtidens sätt att arbeta, säger Kjell Ljungberg, områdeschef gas på Bürkert.

Läs  mer om hur Bürkert automatiserar metallindustrin.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031