23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Förstärkning på säljsidan för KUKA Nordic

KUKA Nordic går mot ett år med starkt ökad omsättning, och för att möta efterfrågan har ytterligare en area sales manager anställts för att täcka in den svenska marknaden

Jag kommer främst att jobba mot slutkunder, säger Jonas Roos som har en lång erfarenhet av industri och automation.  Närmast kommer han från ett företag som tillverkar industriutrustning. – Där hade jag en liknande roll inom försäljning, inriktad på företag i Västra Götaland och nordvästra Småland.

I sin nya tjänst kommer han att täcka in hela Sverige. Arbetet delar han med Hampus Samuelson, area sales manager med en bakgrund som servicetekniker på KUKA Nordic.
Jonas Roos har varit i branschen i över 30 år. Han började sin bana som CNC-operatör, men gick sedan vidare till att utbilda på yrkesskolor och företag innan han tog steget över till försäljning.

Automation är ett fält som han har arbetat inom under hela sin yrkesbana.

– En spännande bransch, i ständig utveckling, där jag känner mig hemma. Min bakgrund gör att jag kan se mer än roboten i sig. Jag ser också vad man kan använda den till, och vad det finns för potentialer. Det gör att jag kan bidra med idéer och lösningar.

Kim Reeslev, säljchef på KUKA Nordic, är mycket nöjd med värvningen av Jonas Roos till företaget.

– Jag gläder mig åt att ha fått in honom i laget. Det är en kunnig och skicklig person som kommer att kunna göra skillnad för våra kunder, säger han.

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Sänd till en kollega

0.047