23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ett konstant sorl i våra mässmontrar igen

Lesjöfors är en flitig utställare på mässgolv över hela världen. Det främsta skandinaviska industrieventet Elmia Subcontractor följt av Valve World Expo i Düsseldorf i mitten av november var båda mycket framgångsrika.

En viktig nyckel till Lesjöforsgruppens framgång är fysiska möten med kunder och partners där utmaningar och möjligheter diskuteras. Att lägga örat till marken och lyssna på vad branschen pratar om är också viktigt för att förstå vart marknaden är på väg. Lesjöforsföretagen ställer därför ut på mässor regelbundet. Vid den här tiden på året är Elmia Subcontractor det stora evenemanget i Norden, som följs av Valve World Expo i Düsseldorf, Tyskland, en internationell mötesplats för ventilindustrin.

En bubblande mötesgryta

Elmia Subcontractor är den största marknadsaktiviteten inom hela Lesjöforskoncernen. I år hade mässan i Jönköping fyra teman i fokus: Smart Industry, Hållbarhet, Kompetens och Samverkan, vilket genomsyrade allt från utställare till programpunkterna på scener och inspirationsarenor. Anna Haesert, Lesjöfors hållbarhetschef, höll ett föredrag på hållbarhetsarenan om hur Lesjöfors växlar upp hållbarhetsarbetet.

Henrik Berner, affärsutvecklingschef och sedan många år Lesjöfors koordinator för Elmia Subcontractor kommenterar:

”Elmia Subcontractor är en mycket viktig arena för den nordiska underleverantörsbranschen. Här kan vi visa nya fjäderprodukter, diskutera lösningar och vår monter utgör ett självklart nav för att möta nya kunder. Flera långvariga kundrelationer har sitt ursprung från Elmia genom åren. Ett av de stora prospekten från årets event som vi kunde ta hem för att arbeta vidare med är ett mångmiljoncase där vi hoppas kunna hitta vägar till ett framgångsrikt partnerskap.”

Framgångsrika möten

Båda teamen på Elmia och Valve World ansåg att respektive mässdagar varit mycket framgångsrika. Erfaren personal från flera bolag kunde bjuda in besökare till ett bredare utbud av fjäderkompetens än någonsin samt visa produkter från våra specialiserade företag i koncernen.

”Det är väldigt tydligt att besökarna har hittat tillbaka till mässorna igen efter pandemin. Vi upplevde hektiska dagar och mycket aktivitet i vår monter, faktiskt några intressanta anbudsförfrågningar redan de första timmarna på tisdagen, vilket normalt sett är en lugn tid”, sammanfattar Henrik Berner.

Även medarbetarna från Heavy Springs var nöjda med resultatet från Valve World Expo:

"Detta var vår debut på Valve World och antalet nya leads visade att det var den perfekta mässan att visa upp fjädrar med större tråddiameter. Nya och befintliga kunder inom energisektorn utmanade oss med teknikfrågor och vi breddade också vår kunskap om sektorn, särskilt inom den ständigt utvecklande nischen för vätgasventiler. Vi ser det som ett lönsamt sätt för koncernen att skaffa nya kontaktytor och vi hoppas kunna visa resultat i orderböckerna snart”, säger Bonnie Mockett, försäljningschef för Lesjöfors Heavy Springs.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.064