23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Praktikanten får gärna ge chefen stryk

Ingenjörs-trainee har tagit med kunskaper till Procudan. Men också en riktigt bra serve.

Det är kanske inte så fantastiskt att ingenjörsstudenten Tobias Neumann ett par gånger har gett vår tekniska chef Thomas M. Nielsen stryk i padel.

Men så länge han bidrar till att hålla produktionslinjerna igång är allt förlåtet.

 

Teknik och standarder för livsmedel
För praktiktiden har varit en bra förlängning av studierna till produktionsingenjör på Via University College, i där han har lärt sig att analysera produktioner i förhållande till data och effektivitet.

På Procudan har det hela på flera sätt varit mycket praktiskt.

Bland annat har Tobias varit tvungen att förhålla sig till den teknik som får linjerna att fungera och inte minst de standarder som gäller i samband med livsmedelsproduktion.

Samtidigt har han med stor omsorg och noggrannhet kastat sig över uppgiften att utarbeta kravspecifikationer för ny utrustning. Och det har gett en stor kontaktyta inom verksamheten.

- För att kunna lösa mina uppgifter har jag varit i kontakt med folk i alla delar av huset. Det är såväl operatörer som produktspecialister. Jag har behövt koordinera med en massa människor, så på det sättet har arbetet också blivit ganska konkret, förklarar Tobias Neumann.

 

Ordning på skrivbordet
Han började på Procudan under sensommaren och fick ett eget kontor med skrivbord, som han höll så fint och städat att man som kollega skulle kunna fundera på om han jobbade överhuvudtaget.

Men det försäkrar hans handledare, tekniska chefen Thomas M. Nielsen, att han gör. Enligt honom har Tobias Neumann många järn i elden.

- Det har varit fantastiskt att få en sparringpartner i huset. Vi har löpande haft många mycket konstruktiva samtal, där Tobias har kunnat ställa frågor om hur vi gör saker och ting, förklarar han.

Praktiktiden slutar vid årsskiftet. Men Tobias Neumann kommer att vara knuten till oss som studentmedarbetare nästa år.

Läs mer om att arbeta på Procudan och vår CSR

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Sänd till en kollega

0.125