23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Säker och ekonomisk pumpning av giftiga & explosiva vätskor

Säker och ekonomisk pumpning av giftiga, explosiva och radioaktiva vätskor med Hermag hermetiska spaltrörspumpar

Sektorerna kemi, olja och gas och allmän industri ställs alltmer inför nya utmaningar: miljö- och personalsäkerhet, krav på låga underhållskostnader, problemfria processer med låg energiförbrukning med allt strängare regler. För att möta dessa krävande tekniska förutsättningar krävs innovativa produkter för att erbjuda kunderna en optimal och kostnadseffektiv lösning.

Det europeiska företaget HERMAG Pumps är en av de ledande tillverkarna av ISO och API spaltrörspumpar för kemiska, petrokemiska och allmänna industriella tillämpningar. Pumparna lämpar sig för de mest krävande installationerna och hanterar explosiva, farliga och giftiga vätskor.

Tillsammans med HERMAG Pumps erbjuder AxFlow sina kunder pumplösningar som uppfyller de högsta internationella industristandarderna.

De läckagefria centrifugalpumparna med integrerad spaltrörsmotor uppfyller de högsta säkerhetskraven och pumpar giftiga eller explosiva medier med ett nominellt tryck på upp till 420 bar, volymer upp till 650 m3/h och i ett brett temperaturområde från -120° C till 450°C.

I HERMAGs spaltrörspumpar bildar pump och motor en kompakt, hermetiskt tillsluten enhet. Designen kräver ingen axeltätning. Högsta säkerhetsstandard i en ekonomisk attraktiv produkt.

Klicka här för att läsa mer i vår broschyr: 

Hur ser ditt behov ut? Kontakta våra försäljningsingenjörer för just din applikation så hjälper de dig hitta den bästa lösningen.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

NH
Niklas Holmstedt
VD & Försäljningschef
+46 8 602 22 12 niklas.holmstedt@axflow.se

Sänd till en kollega

0.047