23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Årets event för industriell hållbarhet - ASKX 2023

Häng med på årets industriella mjukvaruevent med AVEVA Select Scandinavia. ASKX 2023 - AVEVA Select KnowledgeXchange (tidigare Engage).

Organisationer idag förväntas leverera smidighet och effektivitet, transformation och tillförlitlighet, samt vinst och hållbarhet, allt samtidigt som de navigerar efter nya marknadstryck och medarbetarnas förväntningar. Varför inte träffas på ETT ställe i TVÅ dagar och få all information du behöver? Oavsett om du är helt ny inför AVEVAs industriella mjukvaruportfölj, eller redan är en frekvent användare av den, så finns det något här för dig!

Vi är nu tillbaka med vårt Skandinaviska kundevenemang och här kommer vi att dela med oss ​​av praktiska insikter om att driva förändring med hjälp av pålitliga nätverk och interoperabel programvara som sträcker sig över hela den industriella livscykeln.  Vi sammanför 300 kollegor och experter i branschen för att utforska hur avancerad teknik som industriella molnplattformar, digitala tvillingar och specialbyggd AI hjälper organisationer att skapa en mer hållbar framtid. 

Från keynotes till produkt roadmap till kundframgång, AVEVA Select KnowledgeXchange (ASKx) är möjligheten att utforska hur teknik förbinder människor med pålitlig information för att driva smart och ansvarsfull användning av världens resurser.

Läs mer och registrera dig här: askx.info

 Evenemanget är din möjlighet att:

  • Lära dig hur AVEVA hjälper kunder med industriell innovation genom att omvandla data till insikter och information i sitt rätta sammanhang.
  • Delta i diskussioner och presentationer med branschledande ämnesexperter från AVEVA samt PI Systems.
  • Förstå de senaste branschtrenderna och riktning för att hjälpa oss att förbereda för framtiden.
  • Träffa experter i vår partner- och produkt EXPO för mer djupgående kunskap.
  • Nätverka med branschkollegor från nordiska produktions- och infrastrukturorganisationer.

Evenemanget är kostnadsfritt och du kan anmäla dig redan idag. Alla presentationer föregår på engelska.  Välkommen att delta i AVEVA Select KnowledgeXchange (ASKx) konferens i Malmö, Sverige. Vi möts under två dagar på Clarion Hotel & Congress Malmö Live den 22-23 mars 2023.

Traditionen trogen kommer det att bli ett unikt evenemang som informerar, inspirerar och bygger relationer. Intressanta framträdanden, partners som visar sina lösningar och gott om tid att nätverka samt njuta av god mat och underhållning.

Vi välkomnar dig till ASKX och vi lovar att det återigen blir en uppmärksammad upplaga som du inte vill missa. Häng med på årets industriella mjukvaruevent.

Du får gärna kontakta oss om du har frågor: info@scandinavia.avevaselect.com, alternativt ring till Helen Lindros, 0706-316926.

AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Hyllie Vattenparksgata 12
215 32 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566000765

Kontaktperson

Senaste inläggen från AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.031