23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny säljansvarig på BL Products

Stefan Hammarström tillträder tjänsten som säljare/projektledare med fokus på kundnytta och långvariga relationer inom förpackningslösningar.

Sedan början på Januari jobbar Stefan Hammarström i teamet på BL Products i Norrköping.  Målet är att öka företagets närvaro ute bland kunder i hela landet, som främst jobbar inom livsmedelsindustrin och behöver effektiva förpackningslösningar.

Stefan har en gedigen teknisk bakgrund och strävar efter att vara lösningsbaserad och bygga långa relationer.

Huvudfokus kommer framöver vara att presentera företagets relativt nya huvudmärke Viking Masek som erbjuder kompletta lösningar för all paketering, men också mer specifik utrustning för särskilda ändamål. Bl a erbjuder Viking Masek världens snabbaste påsförckningsmaskin VFFS Velosity med en kapacitet på 240 påsar/minut. 

BL Products kommer bl a att närvara under Interpack i Düsseldorf under Maj månad som en del av Viking Maseks team. Mer info om mässan här: Interpack 2023  

Har ni frågor och funderingar kring förpackningar så tveka inte att kontakta Stefan på stefan@bl-products.se eller 0735-135876. Det går utärkt att boka ett Zoom-möte eller varför inte besöka oss i vår demo i Norrköping.

 

BL Products Förpackningsmaskiner AB
Fabriksgatan 9
602 23 Norrköping
Norrköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563744902

Kontaktperson

SH
Stefan Hammarström
Säljansvarig
+46 (0)735 135 876 stefan@bl-products.se

Sänd till en kollega

0.034