23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Aquatiq Storträff 10-11 maj

2 dagar om kvalitet och livsmedelsäkerhet med sikte på framtiden!

 25 %   -  SPECIALPRIS FRAM TILL 31 MARS 

MÅLET MED AQUATIQ STORTRÄFF 2023 
att inspirera till att tänka högt, dela och samarbeta, så att vi tillsammans kan hitta sätt att bygga broar för att lösa utmaningar i skärningspunkten mellan livsmedelssäkerhet och kultur.
Genom att redan nu tänka på vad framtiden kan komma att ställa för krav på företagande, produkter, säkerhet, hållbarhet etc blir vi bättre rustade att möta kraven.

Vi genomför Storträffen för 11 året!  (fd Kvalitets OnLine Storträff)

VEM KOMMER
Aquatiq Storträff är en årlig professionell och social mötesplats för livsmedelsindustrin som har genomförts i över 10 år. Här möts toppchefer och specialister för att dela kunskap, erfarenheter och för att bygga nätverk.

Kombinera kunskap och nätverkande. Vi har förlängda pauser för att inspirera till de goda samtalen och samarbete samt en gemensam middag på kvällen den 10 maj.

SENASTE FRÅN DE BÄSTA
Nationella och internationella talare som kommer att presentera trender, ledningserfarenheter, verktyg och de senaste nyheterna relaterade till säker, kultur och ansvarsfull livsmedelsproduktion. Branschledare delar sina erfarenheter.

VI ÄR RIKTIGT STOLTA ÖVER ÅRETS PROGRAM

Program: Klicka här

Anmälan: Klicka här

VARMT VÄLKOMNA
Marie Gelhaar
Business Unit Manager 

 

 Vill du var med i vårt nätverk för producenter i livsmedelsindustrin, varmt välkommen att anmäla dig till vårt nätverk, Klicka här     Nätverket för dig som arbetar professionellt med kvalitets- och verksamhetsutveckling. Kvalitets OnLine blev en del av Aquatiq AB 2021. 

Aquatiq AB
Karl Nordström Väg 31
432 53 Varberg
Varbergs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568224561

Kontaktperson

Marie Gelhaar
Business Unit Manager,
+46 721887315 marie.gelhaar@aquatiq.com

Sänd till en kollega

0.047