23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En riktig ordningsmänniska till Kvalitet

Procudans nya Kvalitets- och Miljöchef älskar ordning. Därför passar hon så bra inom Kvalitet.

Mette Guldborg tycker om när saker och ting är precis där de ska vara.

Hon vet vad hon har i sina lådor och mappar, och hon vet vad som står i kalendern.

Det är nämligen då hon mår som bäst. Och som riktig ordningsmänniska måste hon vara nöjd med att ha gjort karriär inom kvalitet.

För det är ju ett arbetsområde där struktur och ordning behövs, och på det sättet har hon själv också hamnat på helt rätt ställe.

- För att trivas med att arbeta inom kvalitet ska man nog uppskatta ordning och intressera sig för detaljer. Det är inget tvivel om att jag har hamnat i rätt yrkesområde. Och jag vet också exakt var i lådorna saker ligger, ler hon.

I december började hon som Kvalitets- och Miljöchef på Procudan, och hon kastade sig direkt ut i de uppgifter som fanns att göra. Bland annat recertifieringen av FSSC 22000 och det slutliga godkännandet för miljöledning enligt ISO 14001.

Livsmedelssäkerhet och miljö
Kvalitet är ett kärnområde för Procudan. Kunderna ska kunna lita på att vi har koll på livsmedelssäkerheten och allt som hör till, som spårbarhet, dokumentation och tillgänglighet.

Mette Guldborg får dock inte bara en nyckelroll som chef för Kvalitet. Hon är också ansvarig för den dagliga miljöledningen.

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Sänd till en kollega

0.047