23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

CARSTEN HOLM A/S har bildat nytt bolag i Sverige

Carsten Holm A/S utökar nu sin verksamhet i Sverige. Carsten Holm A/S arbetar redan med en rad svenska företag men för att kunna ge ännu bättre service till befintliga och nya kunder har man bildat ett nytt bolag: Carsten Holm AB.

Av Karina Davids - Kd marketing support 

Fokus på god service och snabb leverans
I det svenska bolaget Carsten Holm AB har man hittills anställt två säljare som ansvarar för att bygga upp varumärkesmedvetenheten och sälja in det breda produktsortimentet inom hydrauliska, roterande och statiska tätningar till kunder i Sverige.

God service och snabba leveranser har högsta prioritet för Carsten Holm AB när vi vägleder kunder samt tillverkar och levererar olika packningar och tätningar till kunderna. ”En packning är inte bara en packning”, påpekar Jan Friedrich, som är Key Account Manager på Carsten Holm AB, och han fortsätter: ”Det kan vara svårt att veta vilken tätning som är lämplig för en viss tillämpning – det beror nämligen i hög grad på vilken miljö tätningen ska fungera i. Det är därför viktigt att till exempel fastställa temperaturer och tryck. Och det är där vi gör skillnad för våra kunder, eftersom vi med vår stora erfarenhet och vårt kunnande kan hjälpa kunderna att hitta rätt lösning.”

Omfattande produktsortiment och stort varulager
Tack vare kombinationen av en toppmodern produktion, effektiv lagerstyrning och ett enormt produktsortiment på 130 000 olika artikelnummer samt en utomordentlig kundservice levererar Carsten Holm Group 98 % av alla beställningar av tätningar och packningar inom 24 timmar.

Som företagets danska säljchef Michael Jacques Lauritsen uttrycker det: ”Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att ha rätt tätning vid rätt tidpunkt. Därför anpassar vi hela tiden varulager, arbetsflöden och processer, så att vi kan hjälpa våra kunder i rättan tid.”

Samma goda service i Sverige
Carsten Holm AB gläder sig åt att kunna leverera kvalitetsprodukter och vägledning till fler kunder i Sverige. Läs mer på vår webbplats eller kontakta någon av våra säljare: Jan Friedrich på tel. +46 70 24 48 655 eller Anders Lantz på tel. +46 76 60 68 582 – kanske kan de hjälpa dig att hitta en bättre och mer kostnadseffektiv tätningslösning.

Om Carsten Holm Group

  • Grundades 1979
  • Huvudkontor i Danmark och kontor i Kina och Sverige
  • Fabrik med produktion och lager i Danmark
  • Antal anställda: 50
Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

UH

Sänd till en kollega

0.094