23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny miljövänligare och effektivare hybridtork

Nya Antares+ hybridtork är en kombination av både en adsorptionstork och en kyltork, vilket gör den upp till 60% mer energieffektiv än traditionella torkar.

Nytt köldmedium R513A
Med nya hårdare bestämmelse inom EU, begränsas mängden F-gaser som får säljas. Detta innebär att köldmedier med högre GWP blir dyrare att ta fram och tillgången minskas. Ett exempel är R404A (GWP3922) som ökade i pris med över 500% under 2017, många har därför tagit beslutet att sluta tillverka denna gas. Med köldmediet i ATT+ serien, R513A, säkrar du din drift i framtiden.

Utrustning
Antares+ Hybridtork kommer som standard utrustad med 3st filter, 1st externt förfilter och 2st interna filter, för att skapa en hög tryckluftskvalitet. Enheten är även daggpunktsstyrd som standard vilket ger ännu lägre energikostnader.

Tillval: Bypass
Med tillvalet Bypass kan man koppla från adsorptionstorken. Detta är en otroligt stor inbesparing om man till exempel har ett tryckluftssystem som går utomhus, då man på vintern behöver ha adsorptionstorkad luft (-40°C) medan man på sommaren klarar sig med kyltorkad luft (+3°C).

Förlängd garanti
Alla modeller går att få med förlängd garanti på totalt 5 år. Med serviceavtal från Granzow kan du som kund säkra driften för din anläggning.

Det självklara valet
Med det nya miljövänligare köldmediet och hybridfunktionen så är detta det självklara valet för miljö, energibesparing och ekonomi, samt med en ny touchscreen och uppdaterade kommunikationsmöjligheter så är Antares+ hybridtork upprustad för framtiden.

Läs mer här!

Granzow AB
Malmagatan 3
745 37 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561157909

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032