23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stort urval av O-ringar hos Carsten Holm AB

Urvalet av O-ringar växer ständigt hos Carsten Holm AB, och i dag har vi över 33 000 olika dimensioner. Under perioden 2020 till 2023 har antalet O-ringar ökat med inte mindre än 2 535 nya varianter.

Av Karina Davids - Kd marketing support 

O-ringar i både standard- och specialutförande
De 2 535 nya varianterna utgör en omfattande ökning i både standard- och specialsortimentet. Om en kund behöver O-ringar som inte finns som standard- eller lagerartiklar, måttillverkas de i vår egen produktion i Danmark. På så sätt säkerställer vi snabb leveranstid, vilket våra kunder uppskattar mycket.

Expansionen har skett gradvis för att möta efterfrågan på fler dimensioner och den har lett till att vi idag har O-ringar i över 33 000 olika dimensioner.

 Många typer av material
Carsten Holm AB säljer och tillverkar både standard- och special-O-ringar i många olika dimensioner, material och färger, vilket gör det möjligt att matcha en O-ring till varje enskild uppgift. Våra materialleverantörer är noggrant utvalda för att vi ska vara säkra på att alltid få den rätta, höga kvaliteten. Vi levererar bland annat O-ringar som lämpar sig för livsmedel i Viton, silikon, nitril och etylen-propylengummi. Sådana typer av O-ringar användes främst inom läkemedels- och livsmedelsindustrin, där certifiering enligt FDA och EC1935/2004 är ett krav. Vi tillverkar och levererar också O-ringar i specialgummi som tagits fram för att klara mer extrema temperaturer.

Ring eller skriv
Vi har alltid ett stort lager så 98 % av alla beställningar levereras till kunden dagen efter. Kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55 och få hjälp direkt. Det finns också mer information på vår webbplats, där du bland annat kan ladda ned vår katalog med O-ringar.

Om Carsten Holm A/S

  • Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.
  • Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.
  • Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.
Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Sänd till en kollega

0.094