23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kvalitets OnLine blir nu Aquatiq Food Network

Aquatiq Food Network - Nu är vi redo att ta steget in i ett större gemensamt skandinaviskt nätverk tillsammans med våra kollegor i Aquatiq Norge.

Aquatiq köpte nätverket Kvalitet OnLine i december 2021. Nätverket Kvalitets OnLine har varit verksam sedan 2010. Nu är vi redo att ta steget in i ett större gemensamt skandinaviskt nätverk tillsammans med våra kollegor i Norge. Det innebär att vi byter namn till Aquatiq Food Network!

Kvalitets OnLine har sedan 2010 varit det naturliga nätverket för matproducenders kavlitetschefer. Här träffas vi för att dela erfarenheter, problem och utveckling. Vi får också ta del av information från våra experter och det senaste gällande livsmedelsproduktion.

Under det senaste decenniet har vi växt och utvecklats till ett välfungerande nätverk, utökat vår räckvidd och utökat de tjänster vi tillhandahåller våra medlemmar. Vi har blivit en pålitlig källa till information, resurser och kontakter för både individer och företag.  Vi tar nu steget in i ett större gemensamt skandinaviskt nätverk tillsammans med Aquatiq Norge. Detta betyder att vi kommer dela namn , webbplats och medlemsportal. Samt att vi kan nyttja varandras expeter över landsgränserna.
   
Vi kommer att fortsätta att tillhandahålla samma högkvalitativa resurser och tjänster som du förväntar dig av oss, och vårt team kommer att fortsätta att hjälpa dig att uppnå dina mål och utveckling.  Välkomna till Aquatiq Food Network!
  
Vi är glada över den här utvecklingen. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla och utöka vårt nätverk tillsammans med våra medlemmar.  Välkomna till Aquatiq Food Network!

 

Är du inte medlem ännu?  Ta kontakt med oss så ordnar vi ditt medlemskap.
  https://aquatiq.com/se/aquatiq-food-network/

Aquatiq AB
Karl Nordström Väg 31
432 53 Varberg
Varbergs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568224561

Kontaktperson

Marie Gelhaar
Business Unit Manager,
+46 721887315 marie.gelhaar@aquatiq.com

Sänd till en kollega

0.047