23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tryckgivare för processindustrin

För applikationer inom bland annat kemi, pappersbruk och maskinbyggnad är tryckgivaren UPT-20 ett bra val. Denna tryckgivare är även ett utmärkt val till den smarta fabriken då det finns möjlighet att välja till HART-protokoll som gör att den kan kommunicera med andra enheter.

Tryckgivare till de flesta applikationerna
Vi kan genom WIKA erbjuda tryckgivare till de flesta applikationer som kräver det. Många av våra kunder verkar inom processindustrin med applikationer inom livsmedel, kemi, pappersbruk och maskinbyggnad. Till dessa kunder är modell UPT-20 ett utmärkt val.

UPT-20 finns med vridbart hus och display som är läsbar på upp till 5 m avstånd. Utsignalen är 4-20 mA eller 4-20 mA samt HART-protokoll som tillval.
Noggrannheten är 0,15 % på full skala.

Processanslutningar för UPT-20 som standard är G3/8”, G1/2” eller M20x1,5 men kan även fås med yttre membran i storlekarna G1/2” och G1”. Tryckgivarna finns också för hygienska processanslutningar såsom tex. Tri-clamp, NEUMO BioConnect® eller VARIVENT®

Vad betyder HART-protokoll?
HART är en industristandard och en förkortning för Highway Addressable Remote Transducer. Det är en en beprövad teknologi för industriell automation som passar in i den smarta fabriken och kan vara en del i din IIOT-lösning genom att samla in data i realtid. På så sätt bidrar det till att du får ut mer av dina applikationer och enheter då du kan hålla koll på hur de mår och använda insamlad data för att identifiera förbättringsåtgärder och fatta beslut baserad på faktiska data.

HART-protokoll i serie UPT-20
Utsignalen för serie UPT-20 är 4-20 mA eller 4-20 mA och HART-protokoll som är ett tillval du kan göra om så önskas. Det skulle i så fall innebära att du får en teknologi med ”smart” protokoll som kan kommunicera och stödjer överföring av en analog 4–20 mA signal och digital kommunikation via samma trådpar.

Då ska du välja serie UTP-20
Processtryckgivaren av modell UPT-20 från WIKA har framställts för applikationer som kräver en intelligent givare. Denna givare har ett mycket brett användningsområde, särskilt med den intergrerade temperaturkompensatorn. Givarens mätcell är gjord av rostfritt stål 316L eller så kan WIKA även erbjuda den kombinerad med högkvalitativ Elgiloy. Vanliga användningsområden för denna produkt är bland annat inom processteknologi, maskinbyggande, livsmedels och farmaceutiska industrin.

Läs artikeln i sin helhet HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047