23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser

Vi på OEM Automatic erbjuder, med kunnig personal och hög servicenivå, ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. Vi är stolta över att representera flera av marknadens främsta tillverkare.

Tack vare vår unika produktmix kan vi erbjuda den mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningen till varje applikation. Vår styrka är att vi tillsammans med våra övriga produktområden skapar ett av marknadens största sortiment inom automation.

Genom uppdelning av Tryck & Flöde i två specialiserade sälj- och produktorganisationer, stärker vi ytterligare vår höga servicenivå och produktkunskap mot våra kunder. Inom Tryck & Flöde Industri erbjuder vi ett brett sortiment av komponenter riktade i huvudsak mot maskin- och apparattillverkare. Produktsortimentet inom Tryck & Flöde Process vänder sig bland annat till livsmedels-, läkemedels-, kemi-, raffinaderi-, massa och papper-, stål- och reningsverksindustrin.

Ledande tillverkare
Våra tillverkare är specialiserade inom sitt område och ledande inom sin bransch. Genom att vara våra tillverkares lokala organisation med fullt ansvar för all försäljning, kan vi erbjuda ett unikt sortiment.

Kolla in vår hemsida här: Tryck & Flöde - Process

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag.  Läs mer om oss HÄR!

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.031