23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Outsourcing som håller produktionen igång

Procudan Blends är exakta blandningar från moderna anläggningar. Samtidigt är det en flexibel lösning som kan kombineras med inköp av ingredienser och paketering.

När ni väljer att outsourca delar av produktionen så ska det inte bara lösa en konkret uppgift för er genom tillgång till extra kapacitet eller tekniska möjligheter.

Det ska också förenkla era egna processer, så att ni inte får nya extra arbetsuppgifter för att ni har valt att lägga ut delar av produktionen på en extern samarbetspartner.

Syftet med att outsourca är ju att det ska frigöra resurser så att ni kan lägga kraft på det som verkligen skapar mervärde.

 

Kombinera med inköp och lager
Vi på Procudan är experter inom ingredienser och förpackningar. När ni använder Procudan Blends kan ni därför fläta samman lösningen med bland annat inköp av ingredienser och paketering.

Ni behöver därför inte tillhandahålla alla ingredienser till blandningen till oss. Istället får ni färdiga blandningar exakt efter era önskemål, som vägts upp och enkelt kan användas i er vidare produktion.

Blandningarna kan dessutom levereras till er precis när ni vill. På så sätt sparar ni in på lagerplats och manuell hantering mellan produktion och lager.

 

Alla blandningar i en process
Våra resurser för att utföra enskilda uppgifter är flexibla, men all blandning sker alltid i en samlad process. Det ger kortare produktionstid och ökad säkerhet.

Alla arbetsprocesser dokumenteras och följer fastställda rutiner i enlighet med de produktionsanvisningar på tio steg som vi avtalar innan blandningsarbetet sätter igång.

Våra moderna blandningsanläggningar är försedda med effektiva CIP-system, som säkerställer att vi kan tillgodose de högsta kraven på renlighet.

Anläggningarna ligger dessutom i lokaler med klimatkontroll, så att både temperatur och luftfuktighet hålls stabila, medan eventuellt damm sugs ut.

Våra höga standarder för kvalitet, dokumentation och livsmedelssäkerhet genomsyrar alla delar av vår verksamhet och gör att ni med trygghet kan överlåta er produkt till oss.

 

Vill du veta mer om möjligheterna för ett samarbete med Procudan Blends?

Kontakta vår försäljnings- och marknadsföringschef Martin Jakobsen på +45 3164 1273 eller via e-post till maj@procudan.com.

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Sänd till en kollega

0.078