23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Slut på luft?

Ta det lugnt, nu erbjuder AxFlow AB som komplement till tryckluftsdrivna membran pumpar även elektriskt drivna membranpumpar!

Allt fler företag söker energieffektiva lösningar för sin produktion och väljer elektriskt drivna membranpumpar som ett alternativ till tryckluftsdrivna pumpar. ABEL EM serien är en robust och kraftfull elektromekanisk membranpump. Konstruktionen är kompakt, genialiskt enkel och finns med hus i fyra olika materialkvaliteter och membran/backventiler i fem olika gummimaterial. För energieffektiv pumpning av slam, kemikalier, suspensioner, färg, oljor och spillvatten. Finns i Atex-utförande.

Tyska ABEL GmbH har under många år tillverkat denna typ membranpump samt kolvmembranpumpar och är kända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. Fabrikatet är väl representerat på den svenska marknaden med många referensinstallationer. ABEL är experter på applikationer där det är nödvändigt att pumpa slitande och aggressiva medier under extrema förhållanden, under höga tryck och som ofta kräver pumpning över långa distanser. 

Läs mer om ABEL här

Vi ser fram emot att prata om just din applikation och olika lösningar vi kan erbjuda.  Ring oss direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

NH
Niklas Holmstedt
VD & Försäljningschef
+46 8 602 22 12 niklas.holmstedt@axflow.se

Sänd till en kollega

0.034