23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi på Lagafors har några spännande nyheter att dela!

Under juni hade vi nöjet att ha två gäster från Tyskland på besök i Sverige- vår tyska säljare, Christian Fröhlich, tillsammans med Herbert Köver från HK-Handelsvertretung.

Herr Köver har sedan flera år tillbaka drivit ett framgångsrikt företag i Tyskland, som specialiserat på försäljning av kemikalier till livsmedelsindustrin. Herbert har visat intresse för Lagafors produkter och var på besök för att diskutera ett potentiellt partnerskap. Det blev ett mycket lyckat besök och vi kan glatt meddela att vi nu har tecknat ett avtal med honom. Herbert kommer att ansvara för norra Tyskland, medan Christian fortsätter att ansvara för övriga Tyskland och Österrike.

Vi tror att Herberts expertis inom livsmedelssektorn kommer vara ett värdefullt tillskott till vårt team. Hans fokus på kundnöjdhet sammanfaller perfekt med Lagafors åtagande att erbjuda utmärkt support till våra kunder.

Vi ser fram emot en framgångsrik resa tillsammans med Herbert och Christian, och är övertygade om att detta partnerskap kommer stärka vår närvaro på den tyska marknaden.

Vill du komma i kontakt med Herbert så kan du mejla honom på herbert.koever@lagafors.de.

Vi önskar Herbert hjärtligt välkommen till Lagaforsteamet.

Lagafors AB
Industrigatan 32
312 21 Laholm
Laholms kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562189596

Sänd till en kollega

0.032