23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Dubbelt membran motverkar risk för kontamination

Anderson-Negeles Sentinel DFI-teknologi (Diaphragm Failure Indication) ger genom dubbelt membran och automatiskt larm ett överlägset skydd mot dolda membranfel.

En stor nackdel med vanliga trycksensorer är att produkt, i vissa fall av membranskador, kan komma i kontakt med fyllningsvätska och/eller icke-sterila inre delar. Skadan på membranet kan till och med förbli oupptäckt över flera produktionscykler, vilket kan orsaka kontamination i produkt och därmed stora förluster rent ekonomiskt.

För att skapa en säkrare process, erbjuder den unika Sentinel DFI-teknologin en ytterst tillförlitlig hjälp. Genom ett dubbelt membran förbättras skyddet mot kontamination radikalt, även om det yttre membranet spricker.

Viktigast av allt, med kontinuerlig elektronisk larmad övervakning upptäcks en membranskada omedelbart i styrsystemet. På så vis räddas både ren kassering av produkt samt att rätt defekta trycksensor kan bytas ut mellan produktionscyklerna.

Läs mer HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.218