23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Besök Scanvaegt på EmPack 2016

På Empack 5-6 oktober 2016, Kistamässan i Stockholm, presenterar Scanvaegt Systems den nya checkvågen, SC500, PlusFlex IT-system för produktionsstyrning, Bilwinco RW112 multiheadvåg och en ny serie bänkvågar.

Ny checkvåg – Scanvaegt ProCheck SC500 
Scanvaegt SC500 är Scanvaegts nya generation av checkvågar, som utmärker sig genom att vara snabba, flexibla, noggranna och mycket lätta att rengöra.

Den nya checkvågen har ett stort antal kraftfulla funktioner som bidrar till enkelt handhavande, effektiv drift, optimal precision, god överblick och hög hygienstandard. SC500 har också en kompakt och flexibel design som gör den både lätt att anpassa till olika produktstorlekar och att passa in i befintliga förpackningslinjer.

Bilwinco RW112 multiheadvåg
Den nya Bilwinco multiheadvågen har en helsvetsad maskinkropp med sluttande ytor som förhindrar ansamling av smuts och bakterier och gör rengöringen enkel och snabb. Alla kritiska mekaniska delar är placerade inuti den helsvetsade maskinkroppen. Hela enheten har kappslingsklass IP67 och tål grundlig och frekvent rengöring.

Plus Flex IT–koncept
Plus Flex är ett nytt IT-system som automatiserar uppgifter i samband med vägning, packning, märkning, spårning, godsmottagning, lagring och transport. Systemet, som använder en tillförlitlig MS SQL Server, är ett effektivt verktyg för styrning av hela produktions-, förpacknings- och etiketteringslinjer, där det effektiviserar arbetet, sparar tid och minimerar operatörsfel. 

Ny serie bänkvågar 
Scanvaegt lanserar en ny serie robusta, snabba och flexibla bänkvågar – Serie 1200. Tack vare stor processorkraft, Triple Range och många programmeringsalternativ kan bänkvågarna lösa många uppgifter, inklusive toleransvägning för att se till att produkten håller sig inom föreskrivna under- / överviktsgränser, att packa produkter mot målvikt med +/- toleranser och att sortera produkter i viktgrupper. 

Besök oss i monter D10.

Kontakta nedanstående för kostnadsfria entrékort: 

Om du vill ha mer information får du gärna kontakta:
Scanvaegt Systems AB
Försäljningschef Stefan Hagman, mobil 070-630 88 18
Datavägen 12, S-436 32 Askim
Tel. +46 031 709 07 07 - info@scanvaegt.se - www.scanvaegt.se

Scanvaegt Systems AB
Box 9059
400 92 GÖTEBORG
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5565426094

Sänd till en kollega

0.047