23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kontroll på gasers och vätskors flöden - med hög precision

Felsök och kontrollera tryck och temperatur på dina flödesmätare! Vi erbjuder både stationära och bärbara flödeskalibratorer för mätning och kalibrering direkt på fältet eller från ett kalibreringsrum.

Vi erbjuder flödeskalibratorer från Mesa Labs med hög noggrannhet för att kunna felsöka och kontrollera tryck och temperatur på dina flödesmätare ute på fältet eller i kalibreringsrum. Mätningen sker enligt primärstandard som kan spåras direkt till SI-enheter. Den aktuella gasflödeshastigheten är exakt och oberoende av gastypen.

Flödeskalibratorer i olika utföranden

Våra flödeskalibratorer från Mesa Labs är kompakta och kan snabbt byta mellan olika flödesområden. Vi erbjuder både stationära och bärbara flödeskalibratorer för mätning och kalibrering direkt på fältet eller från ett kalibreringsrum.

Flöde & nogrannhet

Kalibratorerna kan mäta flöde från 0,5 mL/min till 1500 L/min och kan beställas med noggrannhet från 0,3% till 1%.

Du hittar våra flödeskalibratorer HÄR.

Service & kalibrering av flödeskalibratorer

Vi erbjuder service & kalibreringstjänst för kalibratorer, termiska massflödesmätare & rotametrar oavsett fabrikat! Läs mer här.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047