23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Exempel på tjänster hos OEM Automatic

Består din process av olika gaser som regleras eller mäts av massflödemätare? Är dessa mätinstruments noggrannhet viktigt för din process eller slutproduktens kvalité?

Oftast tappar alla typer av mätinstrument någon form av noggrannhet över tid, därför är det viktigt att man även kalibrerar dem med jämna mellanrum. Oavsett fabrikat på gasflödesmätare, regulator, kalibrator etc. erbjuder OEM Automatic allt från enkel kalibreringstjänst, där man kontrollerar att enheten fungerar som den ska, till mer avancerad specialkalibrering med tillhörande certifikat. Möjlighet finns även att få kalibrering utförd enligt ISO/IEC 17025.

Enkel rutin för att skicka in din mätare
När du vill skicka in din mätare så kontaktar du oss med uppgifter om din mätare. Vi behöver: serienummer, gas, arbetstryck, flödesområde, önskemål samt eventuella problem. Du får tillbaka ett mail med ett ärendenummer och returadress som du bifogar med leveransen. Då har vi all information som vi behöver när din mätare kommer. 


Exempel på tjänster hos OEM Automatic:

  • Kalibrering
  • Kalibrering till förbättrad noggrannhet
  • Kalibrering till ny gas och/eller mätområde
  • ”As found / As left” - kalibreringsprotokoll
  • Rengöring och reparation
  • Täthetskontroll
  • Prioriterad hantering är även möjligt vid behov

Läs artikeln i sin helhet i Inspo hos OEM Automatic HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047