23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tryckgivare för den smarta fabriken

Via vår tillverkare WIKA erbjuder vi pålitliga tryckgivare för en mängd olika applikationer inom processindustrin, inklusive livsmedel, kemi, pappersbruk och maskinbyggnad. I dessa fall är UPT-20-modellen det perfekta valet.

UPT-20 finns med vridbart hus och display som är läsbar på upp till 5 m avstånd. Utsignalen är 4-20 mA eller 4-20 mA samt HART-protokoll som tillval.
Noggrannheten är 0,15 % på full skala.

Processanslutningar för UPT-20 som standard är G3/8”, G1/2” eller M20x1,5 men kan även fås med yttre membran i storlekarna G1/2” och G1”. Tryckgivarna finns också för hygienska processanslutningar såsom tex. Tri-clamp, NEUMO BioConnect® eller VARIVENT®

Processtryckgivaren av modell UPT-20 från WIKA har framställts för applikationer som kräver en intelligent givare. Denna givare har ett mycket brett användningsområde, särskilt med den intergrerade temperaturkompensatorn. Givarens mätcell är gjord av rostfritt stål 316L eller så kan WIKA även erbjuda den kombinerad med högkvalitativ Elgiloy. Vanliga användningsområden för denna produkt är bland annat inom processteknologi, maskinbyggande, livsmedels och farmaceutiska industrin.

Läs artikeln i sin helhet HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.033