23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Manometer speciellt designad för processindustrin

Denna manometer med hög kvalitet är särskilt utformad för användning inom processindustrin. Fokus ligger på att använda högkvalitativa rostfria material och en robust design för tillämpningar inom kemisk och processindustri. Instrumentet är anpassat för användning med både flytande och gasformiga medier, även under krävande förhållanden.

WIKA tillverkar och kvalificerar manometern i enlighet med standarderna EN 837-1 och ASME B40.100. Som en säkerhetsfunktion har detta instrument en säkerhetsanordning med utblåsningsplugg på baksidan av höljet. Vid fel kan övertryck släppas där.

Användningsområden
Denna manometer är idealisk för användning med gasformiga och flytande ämnen som är aggressiva och inte särskilt viskösa eller kristalliserande, även i tuffa och krävande miljöer. Den passar särskilt bra inom olika industriella sektorer, inklusive kemisk och petrokemisk industri, olje- och gasindustrin, kraftteknik samt vatten- och avloppsteknik. Dess användbarhet sträcker sig även till områden som maskinbyggnad och generell anläggningskonstruktion.

Läs mer om produkten på vår hemsida HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.062