23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lesjöfors identitet förstärks i justerad logotyp

Lesjöfors förknippas starkt i marknaden som en fjäderleverantör. Det är inte alla som känner till företagets mycket starka erbjudande av pressade och bockade plåtdetaljer. Därför lyfts nu denna kärnverksamhet fram i logotypen.

Lesjöfors erbjuder heltäckande lösningar för detaljer i dimensioner upp till 4 millimeter för både små och stora volymer. Produktion sker i Sverige såväl som i England, Lettland och Kina. Automatpressar, multislide-maskiner, manuella pressar, laserskärning, prototyptillverkning, verktygsutveckling och -tillverkning, montage, ett stort urval av både konventionella och höglegerade material ryms i erbjudandet.

Lyfter fram banddetaljer i logotypen
Lesjöfors vill markera denna kärnverksamhet till marknaden genom att göra en mindre justering i logotypen där pressings (stansade banddetaljer på engelska) lyfts fram som ett begrepp.

I marknadskommunikationen betonas än mer det faktum att Lesjöfors är en komplett leverantör både inom området fjädrar såväl som pressade detaljer. Tillverkande enheter för båda dessa områden finns på våra huvudmarknader samt i lågkostnadsländer.

Stark marknadstro
Lesjöfors märker av att industrin allmänt är på väg uppåt och bedömer att efterfrågan kommer att öka ytterligare under kommande månader. Lesjöfors är väl rustat för att möta en uppgång med fortsatt hög servicenivå. Företaget räknar med att fortsätta ta marknadsandelar och med det växa mer än marknaden.

Investeringarna i verksamheten fortsätter, med bland annat ytterligare en automatlinje för fjädrar mellan 12 och 25 millimeter samt robotisering av plock i målningen. Det handlar om investeringar i storleksordningen 13 miljoner kronor.

Produkt- och marknadsbredd ger stabilitet
Den goda spridningen som Lesjöfors har produkt- och marknadsmässigt medför att företaget trots kriser klarar att prestera goda resultat. Detta är en enorm styrka som medför att satsningar hela tiden kan göras som förbättrar för företagets kunder.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Sänd till en kollega

0.047