23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm AB önskar God Jul

Året går mot sitt slut och det har återigen blivit dags att säga tack -och det gör vi med glädje! Så tack för gott samarbete. Tack för spännande uppgifter. Tack för ett fantastiskt år. Tack för hälsningar, trevliga samtal och alla besök. Från oss alla till er alla!

  • Vi lovar att vi även under 2024 kommer att göra vårt bästa för att leverera den service som vi är kända för på Carsten Holm
  • Vi gör alltid vårt bästa, så att du ska få exakt den tätnings- eller packningslösning som passar just din applikation.
  • Vi lovar också att vi ska fortsätta att bryta ny mark för att göra allt ännu bättre – både för våra kunder och våra medarbetare.
  • Vi har redan flera spännande projekt på gång så vi kan fortsätta växa med dig under det kommande året.

Det är ett bra nyårslöfte!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul -och ett fantastiskt 2024!

 

Om Carsten Holm gruppen
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Sänd till en kollega

0.047