23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

3D-skanning av transparenta objekt

Användningen av 3D-skanning för transparenta och blanka objekt spelar en avgörande roll inom en snabbt växande industriell sektor. Inom områden som logistik, detaljhandel och hantering av dagligvaruhandel ökar automatiseringen kraftigt då dessa branscher står inför utmaningen att effektivt hantera stora volymer av olika produkter. Inom logistik och detaljhandel finns dessutom en annan typ av tillämpningar där man plockar lager för lager i stället för en efter en. Photoneo har nyligen lanserat en innovativ AI-programvara för att underlätta plock av hela lager med varor.

Vi på OEM Automatic är stolta över att introducera den  banbrytande teknologin inom 3D-skanning av transparenta objekt. Vår tillverkare, Photoneo, har utvecklat denna innovativa lösning med hjälp av den unika COMPIS (Computational Image Sensor) och Parallel Structured Light-tekniken. Välkomna MotionCam-3D - en avancerad enhet som nu kan utföra realtids-3D-skanning av transparenta objekt!

Positiva effekter på olika material
Denna teknik har även visat sig ha positiva effekter på skanning av föremål förpackade i transparenta material, som bubbelplast, eller blanka föremål av metall. Detta breddar användningsområdet och gör den idealisk för olika typer av industriella tillämpningar.

Läkemedelsindustrin
Användningen av 3D-skanning för transparenta material är av särskild betydelse inom läkemedelsindustrin, där många produkter är förpackade i genomskinlig plast för att garantera sterilitet. Vanliga exempel inkluderar transparenta blisterförpackningar, sprutor, ampuller och flaskor.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer och få en personlig demonstration av denna teknik. Se hur den kan förbättra och optimera din verksamhet!

Läs artikeln i sin helhet HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Kontaktperson

MOA
Marknadsavdelningen OEM Automatic
marknad@oemautomatic.se

Sänd till en kollega

0.032