23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Utforma unika drag- och vridfjädrar i 3D-CAD

Lesjöfors lanserar nu CAD-konfiguratorer för dragfjädrar och vridfjädrar. Via webben kan du specialdesigna fjädrar med de specifika egenskaper och krav du ställer. De flexibla konfiguratorerna klarar tråddimensioner från 0,1 mm upp till 15 mm.

Sedan tidigare finns en CAD-konfigurator för tryckfjädrar och nu har alltså även konfiguratorer för drag- och vridfjädrar utvecklats. För dragfjädrar finns möjligheten att relativt fritt välja parametrar för tråd- och spiraldiameter, spirallängd, höjd på ögla och antal varv. För vridfjädrar har en konfigurator skapats som klarar av både enkla och dubbla vridfjädrar. Tre olika material finns att välja bland för samtliga konfiguratorer. Systemet kan även generera en vridbar ”full screen”-modell av fjädern samt en pdf-utskrift över den designade tryckfjädern, dragfjädern eller vridfjädern.

Kontakta Lesjöfors för offert och produktion
När du är nöjd med utformningen, kontakta Lesjöfors så vi kan verifiera att den önskade fjädern är möjlig att producera. Du får även en offert gällande pris och leveranstid. Har du frågor eller stöter på problem i processen finns hjälp att få:
- Kontakta oss på Lesjöfors Försäljning så hjälper vi gärna till att optimera fjädern både funktionellt och produktionsmässigt, säger Mårten Glas, chef för Lesjöfors Försäljning.

Välkommen att testa våra CAD-konfiguratorer här

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Sänd till en kollega

0.078