23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uppgradera din övervakning med Visulex K55!

Söker du en pålitlig lösning för tankövervakning, övervakning av media eller tekniska installationer? Då är Visulex K55 från vår tillverkare Papenmeier det perfekta valet för dig!

Med sin rostfria design och avancerade teknologi erbjuder synglaskameran Visulex K55 en lösning för  tankövervakning, övervakning av media eller tekniska installationer. Vare sig det gäller att övervaka processer inomhus eller utomhus, kan denna kamera leverera med 4K eller 1920x1080p upplösning med en bilduppdateringsfrekvens på 30 fps.

Montera den smidigt på synglas för enkel övervakning av dina viktigaste processer. Med den kompakta storleken och den robusta designen levererar vi en kamera som kan individuellt anpassas till exakt det syfte du behöver.

Så, oavsett om du behöver en standardprodukt till ett kostnadseffektivt pris eller en skräddarsydd konstruktion för specifika krav, kan Visulex anpassas till exakt det syfte du behöver. Med Visulex K55 får du inte bara en kamera, utan en skräddarsydd lösning som möter dina unika behov och höjer din övervakning till nästa nivå.

Uppgradera din övervakning idag med Visulex K55 och ta kontroll över dina processer som aldrig förr!

Kolla in produkten på vår hemsida HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.032