23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Service och kalibreringstjänst hos OEM Automatic

Är din verksamhet beroende av exakta gasflödesmätningar för att säkerställa hög kvalitet i din process eller slutproduktens kvalitet? Vi förstår vikten av noggrannhet och tillförlitlighet i dina mätinstrument och erbjuder olika kalibreringstjänster för att säkerställa att din utrustning presterar på toppnivå.

Med vår smidiga rutin för att skicka in din mätare kan du snabbt få den service den behöver. När du vill skicka in din mätare så kontaktar du oss med uppgifter om din mätare. Vi behöver: serienummer, gas, arbetstryck, flödesområde, önskemål samt eventuella problem. Du får tillbaka ett mail med ett ärendenummer och returadress som du bifogar med leveransen. Då har vi all information som vi behöver när din mätare kommer och vi tar hand om resten. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från grundläggande kalibrering till specialanpassade kalibreringar samt kalibrering utförd enligt enligt ISO/IEC 17025.

När du väljer OEM Automatic får du inte bara en förbättring av noggrannheten i dina mätningar utan också tillgång till rengöring, reparation och täthetskontroll. Vi erbjuder även prioriterad hantering när tiden är avgörande.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med service och kalibrering. Eller läs mer HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

 

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047